Daar kan iedereen terecht die geïnteresseerd is in het kopen van één van de speciale Aston Martin Heritage auto’s of die iets wil weten over het restaureren van klassieke voertuigen. Het centrum voor de klassieke automobielen is ondergebracht in het grotere ‘brand experience’ complex.

Paul Spires van Aston Martin Works: "Door naar het centrum van Londen te komen kunnen we makkelijker in contact komen met onze klanten op de locatie waar ze werken en hun levensstijl leven. Het ondersteunt eveneens ons internationale ‘appeal’ en stimuleert de belangstelling voor Aston Martin Heritage automobielen. We kunnen hier ook aan klanten die in Groot-Brittannië op bezoek zijn persoonlijke service bieden." Aston Martin verkocht recent alle DB4 GT Continuation auto’s en ontmoet veel belangstelling voor de net aangekondigde Goldfinger DB5 Continuation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding