We hebben inmiddels enkele muzikale talenten bereid gevonden om deel uit te maken van ‘AMB’ oftewel de Automobiel Management Band. Ook onze eigen Peter Brouwer laat zich niet onbetuigd en zal achter de drums plaatsnemen. 

We zoeken alleen nog een bassist om op 18 januari een drietal nummers mee te spelen. We spelen tijdens de Gala-avond drie klassiekers, voor een publiek dat grotendeels bestaat uit collega’s en hun partners. Je hoeft geen professional te zijn, we zoeken vooral een enthousiaste hobbyist, we willen vooral laten zien dat er muziek in onze automobielbranche zit. Handig om te weten: we oefenen één avond/middag van te voren en de muziek krijg je vooraf toegestuurd.

Ben jij die bassist die een onvergetelijke bijdrage wil leveren aan AMB? Neem dan contact op met Peter Brouwer: peter.brouwer@promedia.nl