Automobiel Management Gala; start van een traditie

Tijdens het eerste Automobiel Management Gala van 18 januari 2019 staat de vraag ‘What’s your drive’ centraal. In Het Hart van Holland kunnen u en uw partner een stijlvolle dineravond verwachten, geheel in het teken van de spetterende opening van een ambitieus autojaar 2019

am event

Deze speciale avond is natuurlijk niet compleet zonder een aantal bijzondere gasten die een inkijkje geven in hun ‘drive’. De presentatie is in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontvangt aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord. 

Ook zal er een bekende Nederlandse sportman aanschuiven om zijn passie met ons te delen. Sanne onderwerpt ze allemaal aan kritische vragen op zowel zakelijk als privégebied. Maar vooral komt de vraag aan bod: waar ligt zijn of haar drive?

Tussen de gangen door is er een veiling met bijzondere items waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Veilingitems zijn van harte welkom en kunnen vooraf bij de organisatie worden aangemeld.

En uiteraard is een gala geen gala zonder muziek! Een aantal van onze branchecollega’s zal de instrumenten oppakken en laten zien dat een mens meer dan één drive kan hebben. Vanaf 22.30 uur neemt een DJ de taken over en heeft u de kans om dansend de avond af te ronden.

U kunt erbij zijn!

Automobiel Management stelt tafels voor tien personen beschikbaar voor 890 euro per tafel. Een uitgelezen mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen, of om nieuwe relaties aan te knopen en niet te vergeten uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

 

Wilt u meer weten over het Automobiel Management Gala? Of direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Joop Sluiter:  joop.sluiter@promedia.nl

Automobiel Management Gala; start van een traditie - Automobielmanagement.nl

Automobiel Management Gala; start van een traditie

Tijdens het eerste Automobiel Management Gala van 18 januari 2019 staat de vraag ‘What’s your drive’ centraal. In Het Hart van Holland kunnen u en uw partner een stijlvolle dineravond verwachten, geheel in het teken van de spetterende opening van een ambitieus autojaar 2019

am event

Deze speciale avond is natuurlijk niet compleet zonder een aantal bijzondere gasten die een inkijkje geven in hun ‘drive’. De presentatie is in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontvangt aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord. 

Ook zal er een bekende Nederlandse sportman aanschuiven om zijn passie met ons te delen. Sanne onderwerpt ze allemaal aan kritische vragen op zowel zakelijk als privégebied. Maar vooral komt de vraag aan bod: waar ligt zijn of haar drive?

Tussen de gangen door is er een veiling met bijzondere items waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Veilingitems zijn van harte welkom en kunnen vooraf bij de organisatie worden aangemeld.

En uiteraard is een gala geen gala zonder muziek! Een aantal van onze branchecollega’s zal de instrumenten oppakken en laten zien dat een mens meer dan één drive kan hebben. Vanaf 22.30 uur neemt een DJ de taken over en heeft u de kans om dansend de avond af te ronden.

U kunt erbij zijn!

Automobiel Management stelt tafels voor tien personen beschikbaar voor 890 euro per tafel. Een uitgelezen mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen, of om nieuwe relaties aan te knopen en niet te vergeten uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

 

Wilt u meer weten over het Automobiel Management Gala? Of direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Joop Sluiter:  joop.sluiter@promedia.nl