Het grachtenhuis behoort ook nog tot de befaamde KLM-huisjes die passagiers in de eerste klas vroeger als presentje meekregen. Dat alles staat, aan de Prinsengracht 514 in Amsterdam, nu te koop, maar je moet er wel wat meer voor meebrengen dan waarvoor je vandaag de dag een Ford koopt. 1,95 miljoen euro is de vraagprijs, om precies te zijn.

Voor die bijna twee miljoen euro ‘krijg’ je dan nog alleen maar het benedenhuis, zij het een dubbele woning in een pand dat dateert van het eind van de 17e eeuw. Al met al is er 200 vierkante meter woonruimte met drie slaapkamers, twee luxe badkamers en een stadstuin met de T-Ford op de muur. “Op zoek naar ruimte, luxe en perfectie? Achter de historische en geheel gerenoveerde gevel van dit prachtige grachtenpand vindt u alles waarvan u droomt!”

Kosten noch moeite zijn gespaard om een fantastische en luxe woning te realiseren. Kijkt u zelf en ervaar de luxe, rust en comfort van deze woning welke in hartje centrum van Amsterdam is gelegen,’’ schrijft de makelaar op Funda.