In de tuin voor het paleis pronkten exclusieve, kostbare oldtimers naast populaire youngtimers én nieuwe auto’s. Op het onverhard van Soestdijk zorgde de Eni Pre-War Sprint voor actie.

Best of show

Een zeer kundige jury had de lastige taak om uit het fraaie aanbod de allermooiste auto’s te selecteren. De prestigieuze titel ‘The Best of Show’ ging naar de uiterst exclusieve Mercedes-Benz 540K cabriolet A uit 1936. Deze bijzondere Mercedes-Benz is in Nederlands bezit.

Geslaagde première

Met volop zon en blauwe lucht beleefde het Concours d’Elegance een geslaagde première op Paleis Soestdijk. Beide dagen was het aanbod van de getoonde auto’s uiterst divers, de kwaliteit hoog en de sfeer buitengewoon prettig. Wij denken dat Prins Bernhard als echte autoliefhebber zou hebben genoten van deze ode aan de automobiel.

Check onze Facebook-pagina voor meer foto’s!