AM Driving Business Gala 2020 – 2de editie!

Na een eerste, zeer succesvolle editie, van het AM Driving Business Gala in 2019 zal het vervolg plaatsvinden op 3 april 2020. Ruim 300  branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland, te Nijkerk voor een programma vol culinaire verrassingen en muzikale intermezzo’s.

AM Driving Business Gala 2020 - 2de editie!

Wederom staat de avond in het teken van het goede doel Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van prof. dr. Casper van Eijck. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Ons doel? Het verdubbelen van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal ons hierbij helpen.

Draag uw steentje bij
Mis deze spetterende avond niet en lever gelijktijdig uw bijdrage aan het goede doel. Reserveer nu een tafel en voeg u bij ruim 300 inspirerende gasten uit de branche.

Sfeer proeven? Bekijk onderstaande video van de eerste editie en u bent ‘verkocht’!

Namen het gehele AM team verheugen wij ons op uw komst!

Meer info? Neem dan contact op met:

Sandra Broman
Project Manager Automobiel Management
T: +31(0) 6 2049 4731
E: sandra.broman@promedia.nl

AM Driving Business Gala 2020 – 2de editie! - Automobielmanagement.nl

AM Driving Business Gala 2020 – 2de editie!

Na een eerste, zeer succesvolle editie, van het AM Driving Business Gala in 2019 zal het vervolg plaatsvinden op 3 april 2020. Ruim 300  branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland, te Nijkerk voor een programma vol culinaire verrassingen en muzikale intermezzo’s.

AM Driving Business Gala 2020 - 2de editie!

Wederom staat de avond in het teken van het goede doel Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van prof. dr. Casper van Eijck. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Ons doel? Het verdubbelen van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal ons hierbij helpen.

Draag uw steentje bij
Mis deze spetterende avond niet en lever gelijktijdig uw bijdrage aan het goede doel. Reserveer nu een tafel en voeg u bij ruim 300 inspirerende gasten uit de branche.

Sfeer proeven? Bekijk onderstaande video van de eerste editie en u bent ‘verkocht’!

Namen het gehele AM team verheugen wij ons op uw komst!

Meer info? Neem dan contact op met:

Sandra Broman
Project Manager Automobiel Management
T: +31(0) 6 2049 4731
E: sandra.broman@promedia.nl