Gala Automobiel Management in teken van strijd tegen alvleesklierkanker

Ook de tweede editie van het AM Driving Business Gala, dat plaatsvindt op 3 april, staat in het teken van de strijd tegen alvleesklierkanker. Gasten kunnen items inbrengen in een veiling. De opbrengst gaat naar Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Na een eerste, zeer succesvolle editie, van het AM Driving Business Gala in 2019 zal het vervolg plaatsvinden op 3 april 2020. Ruim 300 branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland in Nijkerk voor een programma vol inspirerende presentaties, culinaire verrassingen en een spetterende afterparty.

Support Casper

Net als vorig jaar staat de avond in het teken van het goede doel ‘Support Casper’ van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De organisatie wil hiermee benadrukken dat de automotive branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid heeft. Het doel is een verdubbeling van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal hierbij helpen. Zo werden er vorig jaar een wijn & spijs workshop bij de Librije in Zwolle geveild, een weekend weg met een Ford Mustang en business seats voor de wedstrijd VVV-Feyenoord. “Tijdens de eerste editie van het AM Driving Business Gala hebben we 20.774 euro opgehaald voor Support Casper, daar willen we dit jaar overheen,” laat event manager Sandra Broman weten.

Sponsoring

Meedoen met de veiling betekent meedoen met Support Casper. Bedrijven kunnen hun naam aan het evenement verbinden door een tafel te kopen en hun relaties, collega’s, vrienden of familie uit te nodigen. Een tafel voor zes personen kost slechts 790 euro. Ook tafels voor 8 of 10 personen zijn beschikbaar. “Dan heb je met elkaar een hele avond plezier, inclusief een uitgebreid diner en de kans om iets te doen voor een ander. Ook is het mogelijk het evenement te sponsoren en te laten zien dat je als maatschappelijk betrokken onderneming het lot van anderen aantrekt.”

Gala Automobiel Management in teken van strijd tegen alvleesklierkanker - Automobielmanagement.nl

Gala Automobiel Management in teken van strijd tegen alvleesklierkanker

Ook de tweede editie van het AM Driving Business Gala, dat plaatsvindt op 3 april, staat in het teken van de strijd tegen alvleesklierkanker. Gasten kunnen items inbrengen in een veiling. De opbrengst gaat naar Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Na een eerste, zeer succesvolle editie, van het AM Driving Business Gala in 2019 zal het vervolg plaatsvinden op 3 april 2020. Ruim 300 branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland in Nijkerk voor een programma vol inspirerende presentaties, culinaire verrassingen en een spetterende afterparty.

Support Casper

Net als vorig jaar staat de avond in het teken van het goede doel ‘Support Casper’ van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De organisatie wil hiermee benadrukken dat de automotive branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid heeft. Het doel is een verdubbeling van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal hierbij helpen. Zo werden er vorig jaar een wijn & spijs workshop bij de Librije in Zwolle geveild, een weekend weg met een Ford Mustang en business seats voor de wedstrijd VVV-Feyenoord. “Tijdens de eerste editie van het AM Driving Business Gala hebben we 20.774 euro opgehaald voor Support Casper, daar willen we dit jaar overheen,” laat event manager Sandra Broman weten.

Sponsoring

Meedoen met de veiling betekent meedoen met Support Casper. Bedrijven kunnen hun naam aan het evenement verbinden door een tafel te kopen en hun relaties, collega’s, vrienden of familie uit te nodigen. Een tafel voor zes personen kost slechts 790 euro. Ook tafels voor 8 of 10 personen zijn beschikbaar. “Dan heb je met elkaar een hele avond plezier, inclusief een uitgebreid diner en de kans om iets te doen voor een ander. Ook is het mogelijk het evenement te sponsoren en te laten zien dat je als maatschappelijk betrokken onderneming het lot van anderen aantrekt.”