Jan Lammers geeft tijdens AM Gala kijkje in keuken Grand Prix

Autocoureur en sportief directeur Jan Lammers van GP-organisator Dutch GP zal op 3 april aanwezig zijn als spreker tijdens de tweede editie van het AM Driving Business Gala. Lammers staat garant voor mooie anekdotes over zijn carrière als autocoureur én natuurlijk de aanloop naar het sportevenement van dit jaar: de Nederlandse Grand Prix. U komt toch ook?

Jan Lammers geeft tijdens AM Gala kijkje in keuken Grand Prix - Automobielmanagement.nl

Jan Lammers geeft tijdens AM Gala kijkje in keuken Grand Prix

Autocoureur en sportief directeur Jan Lammers van GP-organisator Dutch GP zal op 3 april aanwezig zijn als spreker tijdens de tweede editie van het AM Driving Business Gala. Lammers staat garant voor mooie anekdotes over zijn carrière als autocoureur én natuurlijk de aanloop naar het sportevenement van dit jaar: de Nederlandse Grand Prix. U komt toch ook?