IAMS schuift een jaar door

De organisatie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) gaat het evenement doorschuiven naar het  Paasweekend van 2021.

Het evenement stond gepland van 9 april t/m 13 april 2020 in de Rai Amsterdam. Gekochte tickets blijven geldig voor de editie in 2021 of zijn in te leveren voor toegang tot Vredestein Super Car Sunday op 27 september op F1 circuitpark Zandvoort.

RIVM

“Wij nemen de gezondheid van onze bezoekers, standhouders en alle betrokkenen zeer serieus, en om die reden verplaatsen wij het evenement naar het Paasweekend 2021 in goed overleg met de Rai Amsterdam en het RIVM. We betreuren de situatie, maar dit is overmacht,” aldus Lars Bense, oprichter International Amsterdam Motor Show.
Volgend jaar zal tijdens het Paasweekend de derde editie van de International Amsterdam Motor Show plaatsvinden in de Rai Amsterdam. De consumenten die tickets hebben aangeschaft kunnen deze gebruiken tijdens de vervangende editie in 2021.
Bezoekers die toch snelle auto’s willen zien en horen kunnen ter compensatie de reeds aangekochte tickets voor IAMS ook inleveren tijdens het Vredestein Super Car Sunday evenement op 27 september op F1 circuitpark Zandvoort. De organisatie belooft contact op te nemen met alle consumenten die al een ticket hebben aangeschaft.

IAMS schuift een jaar door - Automobielmanagement.nl

IAMS schuift een jaar door

De organisatie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) gaat het evenement doorschuiven naar het  Paasweekend van 2021.

Het evenement stond gepland van 9 april t/m 13 april 2020 in de Rai Amsterdam. Gekochte tickets blijven geldig voor de editie in 2021 of zijn in te leveren voor toegang tot Vredestein Super Car Sunday op 27 september op F1 circuitpark Zandvoort.

RIVM

“Wij nemen de gezondheid van onze bezoekers, standhouders en alle betrokkenen zeer serieus, en om die reden verplaatsen wij het evenement naar het Paasweekend 2021 in goed overleg met de Rai Amsterdam en het RIVM. We betreuren de situatie, maar dit is overmacht,” aldus Lars Bense, oprichter International Amsterdam Motor Show.
Volgend jaar zal tijdens het Paasweekend de derde editie van de International Amsterdam Motor Show plaatsvinden in de Rai Amsterdam. De consumenten die tickets hebben aangeschaft kunnen deze gebruiken tijdens de vervangende editie in 2021.
Bezoekers die toch snelle auto’s willen zien en horen kunnen ter compensatie de reeds aangekochte tickets voor IAMS ook inleveren tijdens het Vredestein Super Car Sunday evenement op 27 september op F1 circuitpark Zandvoort. De organisatie belooft contact op te nemen met alle consumenten die al een ticket hebben aangeschaft.