‘Social distance’ in logo’s grote automerken (video)

Grote automerken als Volkswagen en Audi doen mee aan het idee om letterlijk afstand te scheppen in hun overbekende logo’s. Daarmee willen ze het publiek er beter bewust van maken dat voldoende afstand houden van levensbelang is om de coronabesmettingen te beperken.

De campagne is opgestart door McDonalds, één van de bekendste merken ter wereld, dat haar beroemde Gouden M als eerste in Brazilië uit elkaar heeft gehaald. Volkswagen en zustermerk Audi hebben een video de wereld ingestuurd waarin de V en de W in het het VW-logo en de ineengestrengelde ringen van Audi uit elkaar zijn gehaald. ‘Keep Distance’ is de boodschap die Audi daarmee de wereld in stuurt terwijl VW ‘Thanks for keeping your social distance’ roept. Inmiddels heeft ook Coca-Cola het voorbeeld gevolgd met haar kreet ‘Staying apart is the best way of staying united’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Social distance’ in logo’s grote automerken (video) - Automobielmanagement.nl

‘Social distance’ in logo’s grote automerken (video)

Grote automerken als Volkswagen en Audi doen mee aan het idee om letterlijk afstand te scheppen in hun overbekende logo’s. Daarmee willen ze het publiek er beter bewust van maken dat voldoende afstand houden van levensbelang is om de coronabesmettingen te beperken.

De campagne is opgestart door McDonalds, één van de bekendste merken ter wereld, dat haar beroemde Gouden M als eerste in Brazilië uit elkaar heeft gehaald. Volkswagen en zustermerk Audi hebben een video de wereld ingestuurd waarin de V en de W in het het VW-logo en de ineengestrengelde ringen van Audi uit elkaar zijn gehaald. ‘Keep Distance’ is de boodschap die Audi daarmee de wereld in stuurt terwijl VW ‘Thanks for keeping your social distance’ roept. Inmiddels heeft ook Coca-Cola het voorbeeld gevolgd met haar kreet ‘Staying apart is the best way of staying united’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding