Voor het tweede achtereenvolgende jaar bezet Peugeot Citroën de eerste plaats in het klassement van l’ADEME (agentschap van milieu en energiebeheersing). Vorig jaar heeft PSA Peugeot Citroën in Europa bijna een miljoen auto’s verkocht met een emissie van minder dan 140 gram CO2 gram per kilometer. Daarvan heeft 450 duizend stuks een CO2-uitstoot van minder dan 120 gram . Vorig jaar heeft PSA bovendien tweehonderdduizend auto’s verkocht met een uitstoot van minder van 110 gram . PSA Peugeot Citroën voert een beleid waarin onderzoek naar de vermindering van CO2-uitstoot een hoge prioriteit heeft. Naast nieuwe motortechnologieën (HDi) draagt ook een technologie als het Stop & Start systeem er aan bij. PSA legt sterk de nadruk op het hybride HDi-programma. De 307 hybride HDi en de C4 hybride HDi hebben elk een verbruik van 3,4 liter per 100 kilometer . Dat levert een CO2-uitstoot op van 90 gram per kilometer.