Toyota, Accenture Technology Solutions en KlimaatNeutraal Groep (een organisatie die het klimaatprobleem tegengaat door het CO2-evenwicht in de atmosfeer te herstellen) gaan een unieke samenwerking aan. ‘Van alle auto’s die Toyota aan Accenture Technology Solutions levert, wordt de CO2-uitstoot gedurende de eerste drie jaar of de eerste 100.000 km gecompenseerd’, vertelt Huib Bogaard, accountmanager Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui B.V. ‘Hiervoor heeft Toyota een overeenkomst gesloten met de KlimaatNeutraal Groep. Door de realisering van bosprojecten en de bescherming van bestaande bossen wordt het broeikaseffect tegengegaan.’ De drie partijen tekenden op donderdag 6 juli de overeenkomst in de week voorafgaand aan Live Earth Day, 7 juli, de dag waarop milieubewustzijn wereldwijd centraal staat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding