Hyundai Kia neemt centrum voor milieutechnologie in gebruik

Het nieuwe centrum moet de krachten bundelen om schonere en milieuvriendelijkere auto’s te ontwikkelen.

De faciliteit biedt werk aan tweehonderd researchmedewerkers en beschikt over ruim vierhonderd speciale hightech installaties. Daartoe behoren voorzieningen als een 700-bar waterstofvulstation, een brandstofcel duurzaamheidstester en een emissielaboratorium. In het centrum is ook plaats ingeruimd voor een pilotfabriek voor het automatisch ontmantelen van auto’s, bedoeld om de hoeveelheid opnieuw te gebruiken materiaal te vergroten. Samen met het 350-bar station van het Namyang Centre van de groep zal het 700-bar waterstofvulstation het mogelijk maken om het testen van brandstofcelauto’s verder te verbeteren. Hyundai Kia Automotive Group moet ‘wereldwijd toonaangevend worden op het gebied van milieutechnologie’. De groep zegt van plan te zijn zwaar te investeren in de volgende generatie ‘groene auto’s’ en in milieutechnologieën gericht op de ontwikkeling van belangrijke technologieën voor brandstof en hybride auto’s en de massaproductie ervan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hyundai Kia neemt centrum voor milieutechnologie in gebruik - Automobielmanagement.nl

Hyundai Kia neemt centrum voor milieutechnologie in gebruik

Het nieuwe centrum moet de krachten bundelen om schonere en milieuvriendelijkere auto’s te ontwikkelen.

De faciliteit biedt werk aan tweehonderd researchmedewerkers en beschikt over ruim vierhonderd speciale hightech installaties. Daartoe behoren voorzieningen als een 700-bar waterstofvulstation, een brandstofcel duurzaamheidstester en een emissielaboratorium. In het centrum is ook plaats ingeruimd voor een pilotfabriek voor het automatisch ontmantelen van auto’s, bedoeld om de hoeveelheid opnieuw te gebruiken materiaal te vergroten. Samen met het 350-bar station van het Namyang Centre van de groep zal het 700-bar waterstofvulstation het mogelijk maken om het testen van brandstofcelauto’s verder te verbeteren. Hyundai Kia Automotive Group moet ‘wereldwijd toonaangevend worden op het gebied van milieutechnologie’. De groep zegt van plan te zijn zwaar te investeren in de volgende generatie ‘groene auto’s’ en in milieutechnologieën gericht op de ontwikkeling van belangrijke technologieën voor brandstof en hybride auto’s en de massaproductie ervan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding