Renault en Nissan: elektrische auto's in 2012

Renault-Nissan legt de nadruk op de ontwikkeling van elektrische auto's.

Die auto’s moeten klaar voor verkoop zijn in 2012, aldus topman Carlos Ghosn op de Tokio Motor Show. "Wel leggen de nadruk op de versnelde ontwikkeling en het op de markt brengen van elektrische auto’s", aldus Ghosn in de zakenkrant Financial Times. De auto’s zouden lithium-ion batterijtechniek moeten gebruiken. De aankondiging van Renault-Nissan komt nu de Europese wetgever sneller dan verwacht lijkt te gaan kiezen voor ‘low emission transport’ en zelf voor emissieloos transport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault en Nissan: elektrische auto's in 2012 - Automobielmanagement.nl

Renault en Nissan: elektrische auto's in 2012

Renault-Nissan legt de nadruk op de ontwikkeling van elektrische auto's.

Die auto’s moeten klaar voor verkoop zijn in 2012, aldus topman Carlos Ghosn op de Tokio Motor Show. "Wel leggen de nadruk op de versnelde ontwikkeling en het op de markt brengen van elektrische auto’s", aldus Ghosn in de zakenkrant Financial Times. De auto’s zouden lithium-ion batterijtechniek moeten gebruiken. De aankondiging van Renault-Nissan komt nu de Europese wetgever sneller dan verwacht lijkt te gaan kiezen voor ‘low emission transport’ en zelf voor emissieloos transport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding