Duitse milieusticker te koop bij Kwik-Fit

Kwik-Fit verkoopt voortaan milieuvignetten voor Duitse steden.

Het bedrijf zegt daarmee in te spelen op de groeiende vraag bij Nederlandse consumenten naar deze stickers. Ze zijn nodig om in een aantal grote steden in Duitsland de milieuzone in te kunnen. Sinds begin dit jaar mogen in zulke gebieden alleen nog maar auto’s rijden met een milieuvignet achter de voorruit. Op dit moment zijn het nog maar een paar steden, zoals Berlijn en Keulen, die een vignet eisen voor de binnenstad. Maar in de tweede helft van dit jaar komen daar een groot aantal steden bij. Overtreders riskeren een boete van veertig euro. De verplichting geldt ook voor buitenlandse voertuigen. Tot voor kort was het vignet alleen te bestellen in Duitsland en op een enkel adres in Nederland Dekra, Tüv). Bij Kwik-Fit kost de sticker 17,50 euro. Na betaling verzorgt Kwik-Fit de aanvraag, en een paar dagen later wordt het vignet per post naar de bestuurder verzonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duitse milieusticker te koop bij Kwik-Fit - Automobielmanagement.nl

Duitse milieusticker te koop bij Kwik-Fit

Kwik-Fit verkoopt voortaan milieuvignetten voor Duitse steden.

Het bedrijf zegt daarmee in te spelen op de groeiende vraag bij Nederlandse consumenten naar deze stickers. Ze zijn nodig om in een aantal grote steden in Duitsland de milieuzone in te kunnen. Sinds begin dit jaar mogen in zulke gebieden alleen nog maar auto’s rijden met een milieuvignet achter de voorruit. Op dit moment zijn het nog maar een paar steden, zoals Berlijn en Keulen, die een vignet eisen voor de binnenstad. Maar in de tweede helft van dit jaar komen daar een groot aantal steden bij. Overtreders riskeren een boete van veertig euro. De verplichting geldt ook voor buitenlandse voertuigen. Tot voor kort was het vignet alleen te bestellen in Duitsland en op een enkel adres in Nederland Dekra, Tüv). Bij Kwik-Fit kost de sticker 17,50 euro. Na betaling verzorgt Kwik-Fit de aanvraag, en een paar dagen later wordt het vignet per post naar de bestuurder verzonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding