Fleetmilieuprogramma 'Planet Me' van TNT op congres

Op het congres Fleetmanagement Bestel- en Vrachtwagens komt TNT vertellen hoe zijn vloot van zeventienduizend auto's wordt vergroend.

Op het congres ‘Fleetmanagement Bestel- en Vrachtwagens’ op 12 maart (Intres, Hoevelaken) wordt onder meer de praktijkcase behandeld van het milieuprogramma ‘Planet Me’ van TNT. Het bedrijfswagenpark van TNT van bijna zeventienduizend vrachtwagens en busjes zal worden getransformeerd in een schone vloot. Ontdek op welke manier TNT dit gaat realiseren. Verder komen andere deskundige partijen aan bod: Essent, EVO, Plieger BV en Transnordic Forwarding. Wagenparkbeheerders/ eindgebruikers kunnen dit congres gratis bezoeken. Zij kunnen zich inschrijven via http://bestel-vrachtwagens.heliview.nl . Daar is ook het volledige programmaoverzicht te vinden. Ingrijpende maatregelen zijn nodig om de CO2-uitstoot van de transportsector terug te dringen, anders zal het verkeer in 2050 de volledige Europese ruimte voor CO2-uitstoot souperen. Om de uitstoot van broeikasgassen door het verkeer in te dammen, is beprijzing van CO2 onvermijdelijk, stelt een adviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de Raad voor Verkeer en Waterstaat, de VROM-raad en de Algemene Energieraad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleetmilieuprogramma 'Planet Me' van TNT op congres - Automobielmanagement.nl

Fleetmilieuprogramma 'Planet Me' van TNT op congres

Op het congres Fleetmanagement Bestel- en Vrachtwagens komt TNT vertellen hoe zijn vloot van zeventienduizend auto's wordt vergroend.

Op het congres ‘Fleetmanagement Bestel- en Vrachtwagens’ op 12 maart (Intres, Hoevelaken) wordt onder meer de praktijkcase behandeld van het milieuprogramma ‘Planet Me’ van TNT. Het bedrijfswagenpark van TNT van bijna zeventienduizend vrachtwagens en busjes zal worden getransformeerd in een schone vloot. Ontdek op welke manier TNT dit gaat realiseren. Verder komen andere deskundige partijen aan bod: Essent, EVO, Plieger BV en Transnordic Forwarding. Wagenparkbeheerders/ eindgebruikers kunnen dit congres gratis bezoeken. Zij kunnen zich inschrijven via http://bestel-vrachtwagens.heliview.nl . Daar is ook het volledige programmaoverzicht te vinden. Ingrijpende maatregelen zijn nodig om de CO2-uitstoot van de transportsector terug te dringen, anders zal het verkeer in 2050 de volledige Europese ruimte voor CO2-uitstoot souperen. Om de uitstoot van broeikasgassen door het verkeer in te dammen, is beprijzing van CO2 onvermijdelijk, stelt een adviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de Raad voor Verkeer en Waterstaat, de VROM-raad en de Algemene Energieraad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding