Suv met CO2-uitstoot van 83 gram

Geheel in stijl met de marktontwikkelingen introduceert nu brommobielfabrikant Microcar een cross-over: de MC Highland voor iets meer dan dertienduizend euro.

Microcar is het jaar 2008 goed van start gegaan. Tijdens de eerste twee maanden van dit jaar verkocht Microcar, naar eigen zeggen, in Nederland bijna veertig procent meer dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Daarmee zou het brommobielmerk in ons land goed zijn voor een marktaandeel van 28 procent. In lijn met de huidige cross-over trend in de auto-industrie heeft Microcar een extra stoere MC Highland ontwikkeld op basis van de MC Campus. De MC Highland is vanaf april in Nederland leverbaar en onderscheidt zich met name door zijn stoere suv-accenten. Met de MC Highland laat Microcar zien dat een stoere cross-over uitstekend samengaat met schone emissies en oog voor het milieu. De MC Highland is namelijk voorzien van de zuinige Yanmar dieselmotor die een CO2-uitstoot van 83 gram per kilometer beschikt over een milieulabel A. De brommobiel is ook geheel vrijgesteld van wegenbelasting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Suv met CO2-uitstoot van 83 gram - Automobielmanagement.nl

Suv met CO2-uitstoot van 83 gram

Geheel in stijl met de marktontwikkelingen introduceert nu brommobielfabrikant Microcar een cross-over: de MC Highland voor iets meer dan dertienduizend euro.

Microcar is het jaar 2008 goed van start gegaan. Tijdens de eerste twee maanden van dit jaar verkocht Microcar, naar eigen zeggen, in Nederland bijna veertig procent meer dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Daarmee zou het brommobielmerk in ons land goed zijn voor een marktaandeel van 28 procent. In lijn met de huidige cross-over trend in de auto-industrie heeft Microcar een extra stoere MC Highland ontwikkeld op basis van de MC Campus. De MC Highland is vanaf april in Nederland leverbaar en onderscheidt zich met name door zijn stoere suv-accenten. Met de MC Highland laat Microcar zien dat een stoere cross-over uitstekend samengaat met schone emissies en oog voor het milieu. De MC Highland is namelijk voorzien van de zuinige Yanmar dieselmotor die een CO2-uitstoot van 83 gram per kilometer beschikt over een milieulabel A. De brommobiel is ook geheel vrijgesteld van wegenbelasting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding