Dacia Logan scoort relatief goed op lpg

Dacia (Renault) introduceerde eind vorig jaar de Logan MCV 1.6-16V met lpg-installatie. Bijna veertig procent van de tussen december 2007 en april 2008 verkochte MCV’s met benzinemotor werd uitgerust met een lpg-installatie.

Een groot succes, zegt de importeur. De lpg-installatie (onderbouw) op de Dacia Logan MCV 1.6-16V kost tweeduizend euro. De auto zou een omslagpunt hebben van rond de tienduizend kilometer. De installatie zou de Dacia-rijder een besparing opleveren van zevenhonderd euro per jaar, op basis van de Logan MCV met vijf zitplaatsen, vijf jaar in gebruik en twintigduizend kilometer per jaar.

Dacia geeft op de lpg-installatie van de Logan MCV 1.6 16V een garantie van drie jaar. En ook op de auto zelf zit een garantietermijn van drie jaar – met maximaal honderdduizend kilometer. De Logan MCV is leverbaar vanaf 9.995 euro. Hij is uit te rusten met zowel vijf als zeven zitplaatsen. De zakelijk rijder least de Logan MCV vanaf 299 euro (excl. BTW) per maand op basis van Full Operational Lease (48 maanden/80.000 km).  Tachtig procent van de kopers van een Dacia Logan MCV is particulier. Zij waarderen vooral de ‘lage kosten’-benadering van Dacia.

Dacia heeft in Nederland inmiddels 66 verkooppunten bij Renault. Voor onderhoud en service terecht de klanten terecht bij tweehonderd Renault-dealers. Alleen al in de periode december 2007 tot en met april 2008 verkocht Dacia twaalfhonderd stuks van de Logan MCV, ruim de helft daarvan heeft een 1.6-motor en veertig procent daarvan rijdt op lpg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dacia Logan scoort relatief goed op lpg - Automobielmanagement.nl

Dacia Logan scoort relatief goed op lpg

Dacia (Renault) introduceerde eind vorig jaar de Logan MCV 1.6-16V met lpg-installatie. Bijna veertig procent van de tussen december 2007 en april 2008 verkochte MCV’s met benzinemotor werd uitgerust met een lpg-installatie.

Een groot succes, zegt de importeur. De lpg-installatie (onderbouw) op de Dacia Logan MCV 1.6-16V kost tweeduizend euro. De auto zou een omslagpunt hebben van rond de tienduizend kilometer. De installatie zou de Dacia-rijder een besparing opleveren van zevenhonderd euro per jaar, op basis van de Logan MCV met vijf zitplaatsen, vijf jaar in gebruik en twintigduizend kilometer per jaar.

Dacia geeft op de lpg-installatie van de Logan MCV 1.6 16V een garantie van drie jaar. En ook op de auto zelf zit een garantietermijn van drie jaar – met maximaal honderdduizend kilometer. De Logan MCV is leverbaar vanaf 9.995 euro. Hij is uit te rusten met zowel vijf als zeven zitplaatsen. De zakelijk rijder least de Logan MCV vanaf 299 euro (excl. BTW) per maand op basis van Full Operational Lease (48 maanden/80.000 km).  Tachtig procent van de kopers van een Dacia Logan MCV is particulier. Zij waarderen vooral de ‘lage kosten’-benadering van Dacia.

Dacia heeft in Nederland inmiddels 66 verkooppunten bij Renault. Voor onderhoud en service terecht de klanten terecht bij tweehonderd Renault-dealers. Alleen al in de periode december 2007 tot en met april 2008 verkocht Dacia twaalfhonderd stuks van de Logan MCV, ruim de helft daarvan heeft een 1.6-motor en veertig procent daarvan rijdt op lpg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding