De FCX Clarity was een jaar geleden voor dergelijke activiteiten al beschikbaar in Californië, waarna dit jaar een begin is gemaakt met de leasing aan mensen die in en om Los Angeles wonen. Intussen is Honda ook begonnen met de leasing van de brandstofcelauto in Japan. Het ministerie van Milieuzaken heeft de eerste auto in ontvangst genomen. Honda is in principe van plan de Clarity alleen te leasen aan regeringsorganen en bepaalde openbare bedrijven.
Onlangs werd ook de FCX Clarity Experience Opening in Japan gehouden. Dat is een speciaal evenement om de brandstofcel aan de jeugd te presenteren en om hen de gelegenheid te geven meer te leren over milieuzaken. De brandstofcel maakt elektriciteit uit waterstof.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding