Het voertuig zal gaan rijden op batterijen. Draadloze technologie moet ervoor zorgen dat de bestuurder gemakkelijk door het verkeer wordt geloodst. Een prototype van het project, Personal Urban Mobility and Accessibility (PUMA) genoemd, rijdt vandaag (7 april) als reclamestunt door de straten van Manhattan in New York. Het is nog wel de vraag of het vervoersmiddel er ook daadwerkelijk komt. GM verkeert immers in grote financiële problemen en wordt overeind gehouden door overheidskredieten. De alliantie met Segway is opvallend. Segway heeft de afgelopen jaren geprobeerd de wereld te veroveren met een elektrische step. Hoge kosten en regelgeving hebben een doorbraak van dit product tot dusver in de weg gestaan. (bron FD.nl)

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding