Op dinsdag 22 en woensdag 23 september staat de Cruise Terminal te Rotterdam in het teken van duurzame mobiliteit. In de voormalige aankomst- en vertrekhallen van de Holland Amerika Lijn zal de eerste editie van deze tweedaagse vakbeurs plaatsvinden. Het evenement laat naast de ontwikkelingen in de toekomst ook zien welke technologieën nu al inzetbaar zijn. Ecomobiel wil verder gaan dan hybride auto’s en presenteert duurzame mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord, dus niet alleen elektrische auto’s maar bijvoorbeeld ook waterstofboten en innovaties voor de vliegtuigindustrie. Verder zal de beurs veel aandacht geven aan ondersteunende diensten en producten zoals groene leasemaatschappijen, CO2-compensatie, biobrandstoffen en duurzame energieleveranciers. De beurs wordt georganiseerd door 54events in samenwerking met het Rotterdam Climate Initiative.

 

Er komt een speciale sectie voor twintig jonge innovators die verrassende ideeën tonen van startups op zoek naar productiemogelijkheden of investeerders. Het evenement is de ideale gelegenheid om verder te bouwen aan uw relatienetwerk binnen het bedrijfsleven en de overheid. Er komt 4,5 duizend vierkante meter beursoppervlakte beschikbaar, zowel binnen als buiten. Om deze beurs dynamisch en interactief te maken zullen verscheidene exposanten ook workshops geven waarin zij verder ingaan op hun visie betreffende duurzame mobiliteit.

 

Bij voorregistratie is de beurs gratis te bezoeken, kaarten aan de deur kosten vijftien euro. U kunt zich registreren op de website. Een belangrijk onderdeel van ecomobiel 2009 is het congres, voor meer informatie inzake de onderwerpen van de sessies verwijst de organisatie naar de website (http://www.ecomobiel.nl)  Kaarten voor het congres zijn verkrijgbaar voor 295 euro per sessie.

Op woensdagavond 23 september zal het vip-diner plaatsvinden, waar de genodigden op een exclusieve locatie de bevindingen van de beurs en congres kunnen doornemen. Dit diner biedt plaats aan 125 personen en kaarten zijn verkrijgbaar voor 175 euro per stuk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding