Definitieve versies Renault Fluence ZE en Kangoo Express ZE

Renault heeft de definitieve versies van de Fluence ZE en de Kangoo Express ZE getoond. Klanten die bij de eersten willen horen om in een van die auto’s met alternatieve brandstof te rijden, kunnen alvast intekenen op www.renault-ze.com.

In zijn poging de nummer één te worden op het gebied van ‘low CO2 mobility’ werkt Renault op twee fronten: nieuwe technologieën voor verbrandingsmotoren/transmissies en sterke focus op de elektrische auto. Renault verwacht dat in 2020 elektrische auto’s ongeveer tien procent van de verkopen zullen innemen. Renault-Nissan heeft vier miljard euro geïnvesteerd en tweeduizend man ingezet op de ZE-auto’s.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Definitieve versies Renault Fluence ZE en Kangoo Express ZE - Automobielmanagement.nl

Definitieve versies Renault Fluence ZE en Kangoo Express ZE

Renault heeft de definitieve versies van de Fluence ZE en de Kangoo Express ZE getoond. Klanten die bij de eersten willen horen om in een van die auto’s met alternatieve brandstof te rijden, kunnen alvast intekenen op www.renault-ze.com.

In zijn poging de nummer één te worden op het gebied van ‘low CO2 mobility’ werkt Renault op twee fronten: nieuwe technologieën voor verbrandingsmotoren/transmissies en sterke focus op de elektrische auto. Renault verwacht dat in 2020 elektrische auto’s ongeveer tien procent van de verkopen zullen innemen. Renault-Nissan heeft vier miljard euro geïnvesteerd en tweeduizend man ingezet op de ZE-auto’s.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding