Samenwerking EV-Box en Uneto Vni voor laadpunten

Samenwerking tussen Uneto Vni en EV-Box ten behoeve van het opzetten van de infrastructuur van elektrische oplaadpalen.

In februari van dit jaar is EV-Box, de Nederlandse onderneming uit Almere, gestart met het uitleveren van de oplaadstations voor elektrische voertuigen. De belangstelling is zo groot, zo zegt het bedrijf, dat EV-Box inmiddels aan het groeien is qua personeelsbestand en alle zeilen moet bijzetten om aan de toenemende vraag te voldoen. Uit de markt komt steeds vaker het verzoek ook de plaatsing te verzorgen. Daarom is EV-Box een verregaande samenwerking aangegaan met Uneto Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Uneto Vni gaat zijn leden technische training geven zodat bij elke gewenste implementatie de afnemers van de EV-Box het best bediend kunnen worden. De toepassingen variëren van thuis, werk, bij hotels, restaurants, autobedrijven, supermarkten en grotere (financiële) instellingen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Samenwerking EV-Box en Uneto Vni voor laadpunten - Automobielmanagement.nl

Samenwerking EV-Box en Uneto Vni voor laadpunten

Samenwerking tussen Uneto Vni en EV-Box ten behoeve van het opzetten van de infrastructuur van elektrische oplaadpalen.

In februari van dit jaar is EV-Box, de Nederlandse onderneming uit Almere, gestart met het uitleveren van de oplaadstations voor elektrische voertuigen. De belangstelling is zo groot, zo zegt het bedrijf, dat EV-Box inmiddels aan het groeien is qua personeelsbestand en alle zeilen moet bijzetten om aan de toenemende vraag te voldoen. Uit de markt komt steeds vaker het verzoek ook de plaatsing te verzorgen. Daarom is EV-Box een verregaande samenwerking aangegaan met Uneto Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Uneto Vni gaat zijn leden technische training geven zodat bij elke gewenste implementatie de afnemers van de EV-Box het best bediend kunnen worden. De toepassingen variëren van thuis, werk, bij hotels, restaurants, autobedrijven, supermarkten en grotere (financiële) instellingen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding