Beers was al vanaf de oprichting nauw betrokken bij PEM.  Naast zijn werkzaamheden binnen de Stichting Carbon-Light Mobility en zijn innovatieve project ´Hytruck´ zal hij twee dagen per week besteden aan PEM.

Het Platform Elektrische Mobiliteit wil de marktintroductie van elektrische voertuigen stimuleren. Zo ondersteunt het het Formule E-team dat door de overheid is ingesteld.

Beers is van plan om PEM een stevige duw in de richting van volwassenheid te geven. Met een uitbreiding van het aantal deelnemers en een professionalisering ten aanzien van de betrokkenheid wil hij de businesscase van PEM verder uitbouwen. "Het verbinden van ons netwerk met dat van andere belangrijke partijen in dit veld is van essentieel belang. Daar wil ik me samen met het PEM team binnen RAI Vereniging voor gaan inzetten."

RAI Vereniging is blij met de keuze die Eric Beers heeft gemaakt, "Eric is vanaf het allereerste begin betrokken bij PEM en geeft met deze stap aan dat ook te willen blijven doen. PEM maakt daarmee een stevige sprong voorwaarts" aldus Cees Boutens die tot nu toe het Platform Elektrische Mobiliteit ad interim voor zat..

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding