Voor de ondersteunende actie heeft IvDM bewust gekozen voor green graffiti. Met behulp van een sjabloon, water en een hogedrukspuit wordt een boodschap op een vervuild wegdek aangebracht. Zo kan duurzame mobiliteit worden gepromoot en tegelijkertijd, aan de hand van de schonere straat, het positieve gevolg worden getoond. De green graffiti actie is te zien voor de deur van een geselecteerd aantal Bovag-bedrijven en op www.duurzaamopweg.nl/gg

 

IvDM, het kenniscentrum van brancheverenigingen Bovag en Rai Vereniging, bevordert kennis en bewustwording op het gebied van milieu en duurzaamheid binnen de mobiliteitsbranche én (via de branche) bij de consument. IvDM gaf onlangs het startschot voor de branchecampagne ‘Duurzaam op weg’ met de Brandstofwijzer, een handige draaischijf die verwarring over brandstofnamen in het buitenland helpt voorkomen. De vraag naar de Brandstofwijzer, die in een oplage van 250 duizend stuks is uitgezet bij ruim negenduizend afhaalpunten, is tot nu toe groot, zo meldt IvDM.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding