Naast Prins Maurits van Oranje – voorzitter van het Formule E-team – en ANWB-directeur Guido van Woerkom kreeg ook een aantal topambtenaren van het ministerie van Economische Zaken de gelegenheid nader kennis te maken met het veelbelovende concept. De prominente testrijders stelden vast dat met name dit type elektrische auto een groter publiek kan aanspreken omdat de auto ook met een grotendeels ontladen accupakket nog probleemloos verder kan rijden.

De volgend jaar te lanceren volelektrisch rijdende middenklasse Opel ondergaat op dit moment zijn laatste praktijktesten. Ook Automobiel Management maakte een unieke testrit in ons land, waarbij onze speciale aandacht uitging naar het rijden met een leeg accupakket. Het resultaat bleek verrassend.

Meer hierover in de komende Automobiel Management van 3 september.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding