Cleaner Car Contract betekent dat klanten van leasemaatschappijen er naartoe werken de gemiddelde CO2-uitstoot van hun wagenpark tot 120 of 130 gr/km terug te dringen. Athlon Car Lease heeft ook een conferentie bijgewoond om een dialoog op gang te brengen tussen vertegenwoordigers van de sector en de Europese commissie over de regelgeving voor de CO2-uitstoot van lichte bedrijfsvoertuigen.

Athlon Car Lease heeft ook een brief naar de commissie Milieubeheer van het Europees Parlement gestuurd. In de brief daagt Athlon Car Lease de commissie uit te kiezen voor een ambitieuzere doelstelling voor de CO2-emissie van bestelvoertuigen dan de industriecommissie heeft gedaan en pleit de leasemaatschappij voor een doelstelling van 135 gr/km in 2020.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding