Mega wil door deelname met coureur Soheil Ayari promotie maken voor het merk Mega, dat de laatste jaren is uitgegroeid tot belangrijke fabrikant van lichte elektrische voertuigen, zoals de e-CITY en de Multitruck. Deze worden in Nederland gedistribueerd door Ecars Europe in Rosmalen.

Elf bedrijven hebben een elektrische racevariant beschikbaar gesteld voor de Trophée Andros Electrique. Naast Mega zijn dit Pilot, STEF-TFE, Andros, Norauto, Nice Cote Azur, Picard, ALD Automotive, Skoda, Derichebourg en Henri Cueco.  Bijna alle wedstrijden van de Tophée Andros Electrique zullen in Frankrijk worden gehouden op prachtige ijscircuits. Het spits werd afgebeten in Val Thorens en in het afgelopen weekend van 10 en 11 december in Andorra. De rest van het programma: 17 en 18 december Alpe d’Huez, 7 en 8 januari Isola 2000-Alpes Maritimes, 14 en 15 januari Lans en Vercors, 23 januari Saint-Dié-Des-Vosges, 29 januari Clermont-Superbesse en 5 maart Stade de France in Parijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding