Met de app worden automobilisten via geïntegreerde navigatie naar het dichtstbijzijnde verkooppunt geloodst. De app maakt het automobilisten tegelijkertijd mogelijk om per mobiele telefoon direct de getankte liters BK-autogas te registreren in het ecoLPG-programma van BK-GAS. 
De app is geschikt voor iPhone, BlackBerry, Android en Windows. BK-GAS biedt de app gratis aan voor alle autogasrijders van Nederland. Met deze serviceverlening, in combinatie met het ecoLPG-programma, wordt het voor autogasrijders een stuk eenvoudiger om een bijdrage te leveren aan een schonere leefomgeving.
Autogas (LPG) is een minder milieubelastende brandstof, met een lagere CO2-uitstoot dan benzine en minder uitstoot van fijnstof en stikstofoxiden dan diesel. Momenteel rijden in Nederland zo’n 225.000 auto’s op autogas.