BK-GAS lanceert autogas app

BK-GAS lanceert een app waarmee gasrijders tankstations kunnen traceren die autogas aanbieden.

Met de app worden automobilisten via geïntegreerde navigatie naar het dichtstbijzijnde verkooppunt geloodst. De app maakt het automobilisten tegelijkertijd mogelijk om per mobiele telefoon direct de getankte liters BK-autogas te registreren in het ecoLPG-programma van BK-GAS. 
De app is geschikt voor iPhone, BlackBerry, Android en Windows. BK-GAS biedt de app gratis aan voor alle autogasrijders van Nederland. Met deze serviceverlening, in combinatie met het ecoLPG-programma, wordt het voor autogasrijders een stuk eenvoudiger om een bijdrage te leveren aan een schonere leefomgeving.
Autogas (LPG) is een minder milieubelastende brandstof, met een lagere CO2-uitstoot dan benzine en minder uitstoot van fijnstof en stikstofoxiden dan diesel. Momenteel rijden in Nederland zo’n 225.000 auto’s op autogas.

BK-GAS lanceert autogas app - Automobielmanagement.nl

BK-GAS lanceert autogas app

BK-GAS lanceert een app waarmee gasrijders tankstations kunnen traceren die autogas aanbieden.

Met de app worden automobilisten via geïntegreerde navigatie naar het dichtstbijzijnde verkooppunt geloodst. De app maakt het automobilisten tegelijkertijd mogelijk om per mobiele telefoon direct de getankte liters BK-autogas te registreren in het ecoLPG-programma van BK-GAS. 
De app is geschikt voor iPhone, BlackBerry, Android en Windows. BK-GAS biedt de app gratis aan voor alle autogasrijders van Nederland. Met deze serviceverlening, in combinatie met het ecoLPG-programma, wordt het voor autogasrijders een stuk eenvoudiger om een bijdrage te leveren aan een schonere leefomgeving.
Autogas (LPG) is een minder milieubelastende brandstof, met een lagere CO2-uitstoot dan benzine en minder uitstoot van fijnstof en stikstofoxiden dan diesel. Momenteel rijden in Nederland zo’n 225.000 auto’s op autogas.