De dag zal bestaan uit verschillende onderdelen. ‘s Ochtends zal de Rally worden geopend door de afgevaardigde van de provincie Brabant in Den Bosch, waarna er gelegenheid is om de voertuigen te bezichtigen. Tevens is er ruimte voor een testritje en kunnen er foto’s worden gemaakt.  Rond half tien zal de Rally echt van start gaan richting Eindhoven waarbij er bij aankomst ruimte is voor een fotomoment. Na een korte stop zal er richting Helmond worden gereden. De dag wordt daar afgesloten met de prijsuitreiking.

De Ecomobiel Rally staat dit jaar in het teken van bedrijfswagens met als overkoepelend thema ‘Stop Thinking, Start Acting!’ Dit sluit aan op het thema van vorig jaar ‘Van hype naar business’ en wil de business oproepen actie te ondernemen als het gaat om duurzame mobiliteit.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding