Het advies- en accountantsbedrijf werkt aan een regeling om medewerkers te stimuleren om te kiezen voor een elektrische leaseauto, vertelt Meint Waterlander van PwC aan De Accountant. In mei leidde gedurende een week een roadshow langs PwC-kantoren om medewerkers kennis te laten maken met diverse elektrische auto’s.

Het initiatief volgt op een soortgelijke actie bij PwC in Londen. Ook daar worden medewerkers overgehaald elektrisch te gaan rijden. Op twee kantoren in de Britse hoofdstad worden elektrische auto’s beschikbaar gesteld door autoverhuurbedrijf Herz. De PwC’ers kunnen kiezen uit elektrische Nissans of Renaults. PwC zegt hiermee invulling te geven aan haar duurzaamheidsbeleid.

De elektrische auto is hiermee bezig aan een sluipende opmars onder accountants. Eind vorig jaar maakte Ernst & Young in België bekend dat de autovloot zal worden vervangen door elektrische modellen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding