De voorselectie deed Jeroen Maas van Opel samen met Carice van Houten, pleitbezorgster van elektrisch rijden en de Opel Ampera. Opel stuurt de twee winnaars van 14 juli tot 4 augustus uit naar vier kwetsbare gebieden in de wereld: het Noordpoolgebied, de Stille Oceaan in de Golf van Californië, het Braziliaanse regenwoud en de Serengeti in Tanzania.

Met Project Earth wil Opel bijdragen aan milieubescherming. Dit doet Opel in samenwerking met milieuorganisaties als het Wereld Natuur Fonds, het Jane Goodall Institute, de Cousteau Society en de Rainforest Foundation. "Het is onze gezamenlijke missie om duurzaam met onze natuurlijke hulpbronnen om te gaan. Opel draagt haar steentje bij dankzij innovatieve technologieën zoals verpakt in de elektrische Opel Ampera en de zuinige ecoFLEX modellen. Via Project Earth willen we onze duurzaamheidsmissie extra onderstrepen", aldus Jeroen Maas, PR-manager Opel Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding