Jaarlijks twijfelen miljoenen vakantiegangers in het buitenland elke tankbeurt: welke brandstof is de goede? Wat in Nederland Superplus heet, noemen ze in Slovenië Eurosuper 98 en wat Nederlanders kennen als Euro 95 heet in Zwitserland weer Super. Zowel de fysieke Brandstofwijzer (nog gewoon op te vragen bij IvDM) als de app geven in één handomdraai een overzicht van brandstofnamen in zestien Europese landen. Om bewuster rijden te stimuleren en klanten te kunnen informeren over tanken in het buitenland en alternatieve brandstoffen, kunnen Bovag-bedrijven een setje gratis Brandstofwijzers opvragen bij IvDM. De Brandstofwijzer app is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store.
Initiatiefnemer IvDM, het kenniscentrum van brancheverenigingen Bovag, KNV, RAI Vereniging, TLN en VNA bevordert kennis en bewustwording op het gebied van milieu en duurzaamheid binnen de mobiliteitsbranche én (via de branche) bij de consument.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding