Hiermee onderzoekt Nissan wat de capaciteiten van de auto zijn onder alledaagse omstandigheden. Later volgen er meer van deze tests, ook in Europa. "Zero-emission-voertuigen gaan in de nabije toekomst een grote rol spelen bij het vinden van de juiste balans tussen economische groei en de ontwikkeling van een duurzame samenleving", aldus vice-president Hideto Murakami van Nissan. "Wij zijn daarom zeer benieuwd naar de uitkomsten van de praktijktest met de e-NV200. Wij nemen de feedback mee in de toekomstige productontwikkeling. Ik verwacht dat de Nissan e-NV200 een positief effect zal hebben op de activiteiten van onze klanten en zodoende bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving." De Nissan NV200 is onlangs gekozen als de volgende generatie New York taxi. Opmerkelijk, omdat de auto nu alleen nog in Japan en Europa wordt geleverd. De Amerikaanse markt staat wel op de planning van Nissan, net als India.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding