De beurs Ecomobiel ontwikkeld zich geleidelijk aan tot een mobiliteitsmanagementbeurs. Vorig jaar was er ook nog sprake van elektrische vliegtuigjes en boten, maar dat zal niet meer het geval zijn. "Dat leverde te veel versnippering op. De beurs gaat zich nu richten op vervoersmiddelen op wielen die zo schoon en zuinig mogelijk zijn", aldus woordvoerder Rooderkerk van de organisatie. Toyota is dit keer de hoofdsponsor, samen met sponsoren ChargePoint en ACE. Er zullen tien automerken vertegenwoordigd zijn.

De publieksavond is op 27 september van 17.00 tot 20.30 uur. Op het buitenterrein van Ahoy is de mogelijkheid met dertig auto’s en scooters te rijden op een testparcours van ANWB.

Zowel bezoekers voor de vakbeurs als het publiek wordt verzocht zich aan te melden via de website.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding