Achter het stuur van de Tesla’s nemen bekende coureurs, ministers en diverse prominenten plaats. Doel is te laten zien dat duurzaamheid en autosport goed samen kunnen gaan. In goed Nederlands heet dat een Clean Energy Demo.

De demonstratie is een initiatief van Het Nieuwe Rijden Elektrisch Vervoer Centrum, in samenwerking met Bavaria City Racing en Athlon Car Lease. In Het Nieuwe Rijden Elektrisch Vervoer Centrum kunnen bedrijven en consumenten alle soorten en merken elektrische en schone voertuigen zelf testen en ervaren. Daarnaast is er informatie verkrijgbaar over elektrisch vervoer en optimaal gebruik van (duurzame) voertuigen. Het centrum wordt 31 augustus officieel geopend door minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding