Het is alweer een tijdje geleden maar vandaag leverde Athlon een foto van Jan Peter Balkenende in een Tesla. Er is ook een filmpje.

Marchel Koops, commercieel directeur Athlon Car Lease: "Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch vervoer een belangrijke bijdrage levert in de strijd tegen klimaatverandering, helemaal als de elektriciteit duurzaam wordt opgewekt. Elektriciteit kent nog veel onzekerheden, maar wordt wel gezien als de meest kansrijke manier om op korte termijn positieve resultaten te boeken voor klimaat, energiebesparing en olie-onafhankelijkheid.  Om die reden hebben wij al in 2008 het programma Charged opgestart." Athlon Charged is onderdeel van het Duurzaam Mobiliteitsplan, een initiatief om Nederland duurzaam en bereikbaar te houden. In samenwerking met autofabrikanten, energieleveranciers en klanten doet Athlon Car Lease ervaring op met elektrische auto’s, om uiteindelijk een one-stop-shop voor e-mobility te ontwikkelen. "Wij willen de mogelijkheden van elektrisch vervoer zichtbaar maken aan zowel bedrijven als particulieren. Daarom hebben wij deze elektrische Tesla’s beschikbaar gesteld voor de Clean Energy Demo."

Athlon Car Lease Nederland is met 126 duizend auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding