Tot deze conclusie komt SAM Group in het meest recente onderzoek voor de internationaal toonaangevende Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Het is voor de zevende keer op rij dat de Duitse autofabrikant deze titel krijgt uitgereikt. BMW is de enige onderneming in de autobranche die sinds de start van deze belangrijke duurzaamheidindex in 1999 zonder onderbreking is vertegenwoordigd.

BMW i presenteert zich komende week op de autobeurs van Frankfurt (IAA) met twee volledig nieuwe voertuigen: de BMW i3 Concept en de BMW i8 Concept. De BMW i3 Concept is een volledig elektrisch aangedreven auto, die emissievrije mobiliteit in stedelijke gebieden mogelijk maakt. De BMW i8 Concept is een sportauto, die van hybridetechniek gebruikmaakt om sportieve prestaties met lage emissies te combineren.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding