Ecomobiel 2011 vindt plaats in Ahoy Rotterdam op dinsdag 27 en woensdag 28 september. Woensdagmiddag organiseert GroengasMobiel daar de bijeenkomst ‘De productie, logistiek en het gebruik van Groengas’ in het Radiuz Dome op de beurs. De gastsprekers zijn Carlijn Lahaye van Attero, Pelle Schlichting van Orange Gas en Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen. Gastheer van de bijeenkomst is Douwe Faber van E-kwadraat. Namens Ecomobiel zijn Marc Bolier en Maarten Nijhof aanwezig. Na elke gastpresentatie is er voor de aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op 28 september 2011 van 15.30 tot 17.30 uur in het Radiuz Dome op Ecomobiel 2011, Ahoy Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich gratis registreren als bezoeker van Ecomobiel 2011. Vervolgens kunnen zij zich aanmelden voor de bijeenkomst van GroengasMobiel.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding