Alle vierkante meters aan expositieruimte van Ecomobiel zijn gevuld, zegt organisator 54 Events. En er zijn ‘nu al’ meer bezoekersregistraties dan vorig jaar. Ecomobiel in Ahoy Rotterdam, vakbeurs voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement op 27 en 28 september, is ‘the place to be’ voor iedereen die beroepsmatig met mobiliteit van de toekomst bezig is. De avond van 27 september (van 17.00-20.30 uur) is  voor consumenten.

De aanwezige automerken presenteren allemaal modellen die nieuw zijn of waarmee bijzondere initiatieven worden gestart. Maar Ecomobiel is ook het podium voor de introductie van de nieuwe Radiuz mobiliteitspas en bij Het Nieuwe Rijden van de bijzondere fuelless ‘App’ waarmee tot liefst dertien procent minder brandstof kan worden verbruikt. Zo tonen de 125 exposanten allemaal nieuwe ontwikkelingen die alle een sterke beperking van de emissie opleveren. Ook zijn er op Ecomobiel veertig  workshops en vijf debatten in de Radiuz.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding