Met deze auto mikt Renault op een particuliere doelgroep, maar ook op fleetowners die een mooie auto willen die zowel zuinig als milieuvriendelijk is (want lokaal emissieloos). De Fluence ZE is de volelektrische sedan die op de markt wordt gebracht voor de prijs van een auto met verbrandingsmotor, maar het accupakket moet wel apart gehuurd worden. De Fluence ZE is uniek in het segment. Samen met de Kangoo ZE is de Fluence één van de eerste auto’s van het Renault ZE-gamma die op de markt wordt gebracht.

De Renault Fluence ZE wordt geproduceerd in de Oyak-Renault-fabriek in het Turkse Bursa op dezelfde productielijn als de Fluence-versies met verbrandingsmotor. De Fluence-versies met verbrandingsmotor worden in Nederland niet geleverd.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding