Aflevering eerste Opel Ampera aan Ruud Lubbers

Autoleasebedrijf J&T heeft oud-premier Ruud Lubbers en Het Havenbedrijf Rotterdam de sleutels van de eerste Nederlandse Opel Ampera’s overhandigd. Daarmee maakt het model bij ons zijn officiële debuut.

Sinds 2008 is J&T Autolease exclusief leverancier van leaseauto’s van Het Havenbedrijf Rotterdam(HbR). Het HbR is een van de eerste grote bedrijven van Rotterdam die de stap naar elektrisch rijden hebben  gezet. Als een van vier partijen heeft het HbR zes jaar geleden het Rotterdam Climate Initiative gestart waarvan Ruud Lubbers voorzitter is. Doelstelling is een halvering van de CO2-uitstoot te realiseren, voor te bereiden op klimaatverandering en de Rotterdamse economie te versterken. In aanwezigheid van onder andere wethouder Van Huffelen, The New Motion, Opel Nederland, BP en Stedin vond de officiële sleuteloverhandiging plaats.

Voor Ruud Lubbers is het inmiddels zijn tweede elektrische auto. Hij geeft aan het als een "rare hobby" te ervaren om zoveel mogelijk kilometers elektrisch te rijden. Eerder huurde Lubbers al een elektrische Volkswagen Golf Variant bij energiebedrijf Essent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aflevering eerste Opel Ampera aan Ruud Lubbers - Automobielmanagement.nl

Aflevering eerste Opel Ampera aan Ruud Lubbers

Autoleasebedrijf J&T heeft oud-premier Ruud Lubbers en Het Havenbedrijf Rotterdam de sleutels van de eerste Nederlandse Opel Ampera’s overhandigd. Daarmee maakt het model bij ons zijn officiële debuut.

Sinds 2008 is J&T Autolease exclusief leverancier van leaseauto’s van Het Havenbedrijf Rotterdam(HbR). Het HbR is een van de eerste grote bedrijven van Rotterdam die de stap naar elektrisch rijden hebben  gezet. Als een van vier partijen heeft het HbR zes jaar geleden het Rotterdam Climate Initiative gestart waarvan Ruud Lubbers voorzitter is. Doelstelling is een halvering van de CO2-uitstoot te realiseren, voor te bereiden op klimaatverandering en de Rotterdamse economie te versterken. In aanwezigheid van onder andere wethouder Van Huffelen, The New Motion, Opel Nederland, BP en Stedin vond de officiële sleuteloverhandiging plaats.

Voor Ruud Lubbers is het inmiddels zijn tweede elektrische auto. Hij geeft aan het als een "rare hobby" te ervaren om zoveel mogelijk kilometers elektrisch te rijden. Eerder huurde Lubbers al een elektrische Volkswagen Golf Variant bij energiebedrijf Essent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding