Nieuwe Euromaster in Zwolle met warmteterugwinning

Euromaster opent op woensdag 1 februari zijn nieuwe vestiging aan de Bohemenstraat op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Bij de bouw van deze vestiging heeft Euromaster gekozen voor een verwarming van het pand met warmteterugwinning.

Deze investering moet zich in de jaren in zowel stookkosten als in belasting voor het milieu terugverdienen. Met behulp van een warmtepomp – nu officieel geclassificeerd als een bron voor duurzame energie – wordt in de bodem opgeslagen zonne-energie onttrokken en gebruikt om het gebouw te verwarmen. Hiermee wordt het energieverbruik tot veertig procent verlaagd ten opzichte van ‘normale’ verwarming. Deze nieuwe grote vestiging van Euromaster heeft een goede ligging ten opzichte van de A28 en andere uitvalswegen. Het pand is ook voor de grootste vrachtwagen goed te bereiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Euromaster in Zwolle met warmteterugwinning - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Euromaster in Zwolle met warmteterugwinning

Euromaster opent op woensdag 1 februari zijn nieuwe vestiging aan de Bohemenstraat op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Bij de bouw van deze vestiging heeft Euromaster gekozen voor een verwarming van het pand met warmteterugwinning.

Deze investering moet zich in de jaren in zowel stookkosten als in belasting voor het milieu terugverdienen. Met behulp van een warmtepomp – nu officieel geclassificeerd als een bron voor duurzame energie – wordt in de bodem opgeslagen zonne-energie onttrokken en gebruikt om het gebouw te verwarmen. Hiermee wordt het energieverbruik tot veertig procent verlaagd ten opzichte van ‘normale’ verwarming. Deze nieuwe grote vestiging van Euromaster heeft een goede ligging ten opzichte van de A28 en andere uitvalswegen. Het pand is ook voor de grootste vrachtwagen goed te bereiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding