BMW-ceo Reithofer opent Mobility of the Future R’dam

Zowel de BMW i3 als de i8 Concept zijn van 31 januari tot en met 4 februari op het evenement Mobility of the Future in Rotterdam. De grote baas van BMW, Norbert Reithofer, komt naar Nederland om het evenement te openen.

De BMW i3 Concept is een volelektrische stadsauto (mcv = megacity vehicle), die emissievrije mobiliteit in stedelijke gebieden mogelijk maakt. De BMW i8 Concept is een hybride sportauto. Het BMW i-project is ontstaan vanuit het streven naar duurzaamheid. De laatste decennia is duurzaamheid volledig ingebed in de strategie van BMW Group, zowel op milieutechnisch, economisch als op sociaal gebied. BMW Group stond in 2011 voor de zevende keer op rij bovenaan de ranglijst van de Dow Jones Sustainability Indexes, waarmee de Beierse autofabrikant zich het duurzaamste bedrijf in de autosector mag noemen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik rijd al 40 jaar BMW en heb mijn dealer laten doorschemeren dat ik als eerste zo een auto wil kopen,, waarom heb ik dan nog steeds geen vrijkaart voor die beurs BMW??? foei!

Geplaatst door: gerhardgoedhart@hotmail.com op
BMW-ceo Reithofer opent Mobility of the Future R’dam - Automobielmanagement.nl

BMW-ceo Reithofer opent Mobility of the Future R’dam

Zowel de BMW i3 als de i8 Concept zijn van 31 januari tot en met 4 februari op het evenement Mobility of the Future in Rotterdam. De grote baas van BMW, Norbert Reithofer, komt naar Nederland om het evenement te openen.

De BMW i3 Concept is een volelektrische stadsauto (mcv = megacity vehicle), die emissievrije mobiliteit in stedelijke gebieden mogelijk maakt. De BMW i8 Concept is een hybride sportauto. Het BMW i-project is ontstaan vanuit het streven naar duurzaamheid. De laatste decennia is duurzaamheid volledig ingebed in de strategie van BMW Group, zowel op milieutechnisch, economisch als op sociaal gebied. BMW Group stond in 2011 voor de zevende keer op rij bovenaan de ranglijst van de Dow Jones Sustainability Indexes, waarmee de Beierse autofabrikant zich het duurzaamste bedrijf in de autosector mag noemen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik rijd al 40 jaar BMW en heb mijn dealer laten doorschemeren dat ik als eerste zo een auto wil kopen,, waarom heb ik dan nog steeds geen vrijkaart voor die beurs BMW??? foei!

Geplaatst door: gerhardgoedhart@hotmail.com op