Mercedes-Benz zoekt innovaties voor BlueEfficiency Award

In de strijd om de MKB Innovatie TOP 100 stelt Mercedes-Benz Nederland ook dit jaar een extra prijs ter beschikking: de BlueEfficiency Award 2012. Deze prijs is speciaal bedoeld voor de ondernemer met de beste innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit.

Wie in aanmerking wil komen voor de BlueEfficiency Award 2012 moet zich vóór 1 februari inschrijven. Om voor de Mercedes-Benz Award in aanmerking te komen is vereist dat er een link is tussen de betreffende innovatie en personen- of goederenvervoer. Een aparte vakjury buigt zich daartoe over de inzendingen. De winnaar van de Mercedes-Benz BlueEfficiency Award ontvangt een exclusief arrangement voor twee personen naar de Mercedes-Benz-fabriek in Stuttgart, plus tickets voor het nabij gelegen museum. In dit museum zijn de vele innovaties van het beroemde automerk te zien. Uiteraard wordt voor de reis naar Stuttgart een Mercedes ter beschikking gesteld.

De MKB Innovatie TOP 100 is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum, in samenwerking met NRC Handelsblad, het NL Octrooicentrum en Mercedes-Benz Nederland. Inschrijven kan via www.syntens.nl/innovatietop100.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes-Benz zoekt innovaties voor BlueEfficiency Award - Automobielmanagement.nl

Mercedes-Benz zoekt innovaties voor BlueEfficiency Award

In de strijd om de MKB Innovatie TOP 100 stelt Mercedes-Benz Nederland ook dit jaar een extra prijs ter beschikking: de BlueEfficiency Award 2012. Deze prijs is speciaal bedoeld voor de ondernemer met de beste innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit.

Wie in aanmerking wil komen voor de BlueEfficiency Award 2012 moet zich vóór 1 februari inschrijven. Om voor de Mercedes-Benz Award in aanmerking te komen is vereist dat er een link is tussen de betreffende innovatie en personen- of goederenvervoer. Een aparte vakjury buigt zich daartoe over de inzendingen. De winnaar van de Mercedes-Benz BlueEfficiency Award ontvangt een exclusief arrangement voor twee personen naar de Mercedes-Benz-fabriek in Stuttgart, plus tickets voor het nabij gelegen museum. In dit museum zijn de vele innovaties van het beroemde automerk te zien. Uiteraard wordt voor de reis naar Stuttgart een Mercedes ter beschikking gesteld.

De MKB Innovatie TOP 100 is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum, in samenwerking met NRC Handelsblad, het NL Octrooicentrum en Mercedes-Benz Nederland. Inschrijven kan via www.syntens.nl/innovatietop100.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding