Oplader thuis bij aanschaf Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota-importeur Louwman & Parqui geeft een berijder van een Prius Plug-in Hybrid een oplader thuis. Dat gebeurt in samenwerking met The New Motion – beide partijen tekenden daartoe een convenant.

Bij de aanschaf van een nieuwe Prius Plug-in Hybrid krijgt de berijder een oplaadservicepakket. Het pakket omvat onder andere een oplaadpunt thuis (een loloo, indien realiseerbaar) en zorgt voor al het regelwerk voor het aanvragen – en installeren – van een intelligent oplaadpunt in de publieke ruimte.

De Prius Plug-in Hybrid, waarvan eind januari de prijs van 38.990 euro (lease 599 euro per maand) werd bekendgemaakt, heeft een CO2-uitstoot van 49 gr/km, goed voor een bijtelling van nul procent. Toyota wil dat de Prius Plug-in Hybrid zo veel mogelijk elektrisch – en dus emissieloos – gereden wordt. Vooral in verstedelijkte gebieden is de winst voor de luchtkwaliteit dan het hoogst. Daarom zorgt Toyota voor maximaal gemak bij het aanvragen van een laadpunt om te bereiken dat de berijder zo vaak mogelijk kan bijladen.

The New Motion biedt faciliteiten voor oplossingen met betrekking tot het opladen van auto’s. Het bouwt aan een netwerk van intelligente laders, die toegankelijk zijn met een enkele pas. Wie over wil stappen op een plug-in auto, kan door The New Motion worden voorzien van laadoplossingen zodat hij overal veilig en gemakkelijk kan laden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En die berijders gaan stroom uit eigenzak betalen ???dat zal die werkgever wel leuk vinden.

Geplaatst door: van ’t grote Erf op

De pas waarover gesproken wordt zal fungeren als tankpas, wat dus door de werkgever zal worden betaald.

Geplaatst door: Hub op
Oplader thuis bij aanschaf Toyota Prius Plug-in Hybrid - Automobielmanagement.nl

Oplader thuis bij aanschaf Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota-importeur Louwman & Parqui geeft een berijder van een Prius Plug-in Hybrid een oplader thuis. Dat gebeurt in samenwerking met The New Motion – beide partijen tekenden daartoe een convenant.

Bij de aanschaf van een nieuwe Prius Plug-in Hybrid krijgt de berijder een oplaadservicepakket. Het pakket omvat onder andere een oplaadpunt thuis (een loloo, indien realiseerbaar) en zorgt voor al het regelwerk voor het aanvragen – en installeren – van een intelligent oplaadpunt in de publieke ruimte.

De Prius Plug-in Hybrid, waarvan eind januari de prijs van 38.990 euro (lease 599 euro per maand) werd bekendgemaakt, heeft een CO2-uitstoot van 49 gr/km, goed voor een bijtelling van nul procent. Toyota wil dat de Prius Plug-in Hybrid zo veel mogelijk elektrisch – en dus emissieloos – gereden wordt. Vooral in verstedelijkte gebieden is de winst voor de luchtkwaliteit dan het hoogst. Daarom zorgt Toyota voor maximaal gemak bij het aanvragen van een laadpunt om te bereiken dat de berijder zo vaak mogelijk kan bijladen.

The New Motion biedt faciliteiten voor oplossingen met betrekking tot het opladen van auto’s. Het bouwt aan een netwerk van intelligente laders, die toegankelijk zijn met een enkele pas. Wie over wil stappen op een plug-in auto, kan door The New Motion worden voorzien van laadoplossingen zodat hij overal veilig en gemakkelijk kan laden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En die berijders gaan stroom uit eigenzak betalen ???dat zal die werkgever wel leuk vinden.

Geplaatst door: van ’t grote Erf op

De pas waarover gesproken wordt zal fungeren als tankpas, wat dus door de werkgever zal worden betaald.

Geplaatst door: Hub op