Bij de aanschaf van een nieuwe Prius Plug-in Hybrid krijgt de berijder een oplaadservicepakket. Het pakket omvat onder andere een oplaadpunt thuis (een loloo, indien realiseerbaar) en zorgt voor al het regelwerk voor het aanvragen – en installeren – van een intelligent oplaadpunt in de publieke ruimte.

De Prius Plug-in Hybrid, waarvan eind januari de prijs van 38.990 euro (lease 599 euro per maand) werd bekendgemaakt, heeft een CO2-uitstoot van 49 gr/km, goed voor een bijtelling van nul procent. Toyota wil dat de Prius Plug-in Hybrid zo veel mogelijk elektrisch – en dus emissieloos – gereden wordt. Vooral in verstedelijkte gebieden is de winst voor de luchtkwaliteit dan het hoogst. Daarom zorgt Toyota voor maximaal gemak bij het aanvragen van een laadpunt om te bereiken dat de berijder zo vaak mogelijk kan bijladen.

The New Motion biedt faciliteiten voor oplossingen met betrekking tot het opladen van auto’s. Het bouwt aan een netwerk van intelligente laders, die toegankelijk zijn met een enkele pas. Wie over wil stappen op een plug-in auto, kan door The New Motion worden voorzien van laadoplossingen zodat hij overal veilig en gemakkelijk kan laden.