BesteGarage.nl adviseert autobezitters bij het vinden van de beste garage in de buurt. Dat gebeurt op basis van beoordelingen door andere autobezitters Directeur Steven Kop: "Wij vinden het belangrijk dat consumenten online en onafhankelijk een goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende autobedrijven. Hierin is duurzaamheid een belangrijk selectiecriterium."

Volgens Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren vinden "steeds meer" consumenten het belangrijk dat garagebedrijven en schadeherstellers ook oog hebben voor "het milieu en de samenleving". "Door de samenwerking kan men dit nu in één oogopslag zien." Volgens haar zijn garages met oog voor ‘groen’ niet duurder dan andere.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding