Hertz ondertekende tijdens ecomobiel het contract. Daar werd ook de tussenstand bekend gemaakt van het initiatief. De coalitie pleit bij autofabrikanten en de Europese instituties voor fors efficiëntere auto’s zodat de personenauto’s in 2020 gemiddeld niet meer dan 95 gram CO2 per km uitstoten.

Maarten van Biezen, Team Manager Mobility and Spatial Planning Natuur&Milieu (foto rechts): "We zijn blij dat Hertz als eerste Nederlandse autoverhuurbedrijf een gouden Cleaner Car Contract heeft getekend. Hertz toont daarmee haar ambitie om mobiliteit te verduurzamen en maakt werk van een versnelde introductie van zuinige auto’s.".

Frank Oudshoorn Spaargaren, Sales Manager Hertz Nederland: "Door het implementeren van een pro-actief duurzaamheidsprogramma draagt Hertz bij aan milieuvriendelijke oplossingen in de automotive industrie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding