Renault Nissan levert auto’s voor conferentie Schwarzenegger

De Renault-Nissan Alliantie is de leverancier van vervoer voor de de R20 klimaatactiegroep in Wenen. De groep is opgericht door Arnold Schwarzenegger en momenteel is er een conferentie in diens geboorteland Oostenrijk.

Het onderwerp is de toekomst van duurzame energie. Op de conferentie zal ook een presentatie worden gehouden door Philippe Schultz, de chef voor energie en ruwe materialen van de alliantie, en door Olivier Paturet de manager van de ZE-strategie van Nissan Europe. De congresgangers worden van vervoer voorzien door de Nissan Leaf, Renault Fluence ZE en de Renault Kangoo ZE. Volgens Renault-Nissan zijn er wereldwijd inmiddels zeventigduizend ev’s van hun merken verkocht sinds de eerste Leaf in 2010 op de weg verscheen.

De R20 Regions of Climate Action is een non-profit publiek-private samenwerking die in 2010 door onder anderen Arnold Schwarzenegger is opgericht, toen de gouverneur van Californië, in samenwerking met de Verenigde Naties. De organisatie wil projecten opzetten die lokaal leiden tot economische voordelen en tot verbeteringen ten behoeve van het milieu, in de vorm van lager energieverbruik en daarmee lagere uitstoot van broeikasgassen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault Nissan levert auto’s voor conferentie Schwarzenegger - Automobielmanagement.nl

Renault Nissan levert auto’s voor conferentie Schwarzenegger

De Renault-Nissan Alliantie is de leverancier van vervoer voor de de R20 klimaatactiegroep in Wenen. De groep is opgericht door Arnold Schwarzenegger en momenteel is er een conferentie in diens geboorteland Oostenrijk.

Het onderwerp is de toekomst van duurzame energie. Op de conferentie zal ook een presentatie worden gehouden door Philippe Schultz, de chef voor energie en ruwe materialen van de alliantie, en door Olivier Paturet de manager van de ZE-strategie van Nissan Europe. De congresgangers worden van vervoer voorzien door de Nissan Leaf, Renault Fluence ZE en de Renault Kangoo ZE. Volgens Renault-Nissan zijn er wereldwijd inmiddels zeventigduizend ev’s van hun merken verkocht sinds de eerste Leaf in 2010 op de weg verscheen.

De R20 Regions of Climate Action is een non-profit publiek-private samenwerking die in 2010 door onder anderen Arnold Schwarzenegger is opgericht, toen de gouverneur van Californië, in samenwerking met de Verenigde Naties. De organisatie wil projecten opzetten die lokaal leiden tot economische voordelen en tot verbeteringen ten behoeve van het milieu, in de vorm van lager energieverbruik en daarmee lagere uitstoot van broeikasgassen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding