Rexel Group is wereldwijd marktleider in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 37 landen en telt 2300 vestigingen. De Rexel Group had in 2012 een omzet van 13,5 miljard euro, waarvan ongeveer de helft in Europa.

Directeur Maurits van Brunschot van Rexel: "Met deze samenwerking bundelen we de krachten om de verwachte groei van de e-mobility-markt in de komende jaren ruimschoots aan te kunnen.  Zo scheppen we business voor de installatiebranche en kunnen we onze klanten optimaal  ondersteunen bij de benadering van dit opkomende marktsegment."  

EV-Box is marktleider in Nederland op het gebied van laadstations en laadoplossingen. Directeur Huub Rothengatter van EV-Box ziet kansen door dit partnership: "Rexel heeft de juiste mensen, de visie en de strategie in huis om de partij te zijn voor EV-Box. Behalve het verzorgen van de distributie begeleidt Rexel de installateurs ook bij de planning, het ontwerp en de installatie van oplaadstations."  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding